Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 ianuarie 2022. Masa în oraş a devenit un lux pentru mulţi dintre români

Știrile zilei, 18 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.01.2022, 17:23

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 18 ianuarie 2022

1) Fenomenul sinuciderilor ia amploare printre elevii din România. Psihologii spun că în pandemie depresia în rândul tinerilor e atât de răspândită încât părinţii trebuie să ia măsuri de la primele semne.

2) Rusia nu îşi mai ascunde acţiunile agresive din regiunea noastră. Pentru prima dată Moscova a recunoscut că are trupe mobilizate la graniţa cu Ucraina şi nu intenţionează să le retragă. 

3) Coaliția de guvernare a ajuns la un acord politic în privinţa facturilor uriaşe la energie. Potrivit surselor Observator, de la 1 februarie preţul per kilowat/oră pentru consumatorul casnic va fi plafonat la 68 de bani. 

4) Nici nu a început bine semestrul al doilea, că mii de elevi s-au şi infectat cu covid. Testele rapide întârzie să ajungă în şcoli, astfel că mulți profesori cer părinților să-și testeze copiii pe cheltuiala lor. 

5) Masa în oraş a devenit un lux pentru mulţi dintre români. Preţurile au crescut cu aproximativ 20 la sută, de la începutul anului, în toate localurile, de la cele exclusiviste, la mereu aglomeratele fast-food-uri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 ianuarie 2022. Masa în oraş a devenit un lux pentru mulţi dintre români