Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 august 2021. Turiştii români vor putea călători în Turcia cu certificatele europene Covid

Știrile zilei, 19 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 19.08.2021, 18:32

Andreea Gherasim îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Andreea Gherasim îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 19 august 2021

1) Certificatul digital european COVID-19 va putea fi folosit şi în Turcia, Macedonia de Nord şi Ucraina. Comisia Europeană a anunţat că aceste ţări au fost conectate la sistemul Uniunii, pe bază de reciprocitate.

2) Dan Vîlceanu a preluat mandatul de ministru al Finanţelor de la premierul Florin Cîţu. Acesta şi-a anunţat obiectivele din acest mandat şi a răspuns acuzaţiilor legate de trecutul său politic.

3) Un şofer român în vârstă de 41 de ani a fost reţinut în Franţa, după o urmărire care s-a încheiat cu focuri de armă. Bărbatul a lovit mai multe maşini, dar şi un coleg de muncă de la hotelul unde lucra ca paznic de noapte.

4) Un medic din Alabama refuză să mai trateze bolnavii care nu au fost de acord să se vaccineze împotriva Covid-19. Statul american înregistrează cea mai scăzută rată de vaccinare din ţară.

5) Distracţia la piscină poate fi periculoasă. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au descoperit cantităţi industriale de clor şi o bacterie foarte periculoasă, după o razie la 25 de bazine de pe litoral şi din deltă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 august 2021. Turiştii români vor putea călători în Turcia cu certificatele europene Covid