Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 noiembrie 2021. Tragedie, după o explozie la uzina de armament Băbeni; Şeful Protecţiei Consumatorului, înlocuit

Știrile zilei, 19 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.11.2021, 10:41

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 19 noiembrie 2021

1) Celebrul cântăreţ de muzică populară Benone Sinulescu a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani. Artistul se simţea rău de câteva luni şi a murit în urma unei pneumonii care s-a complicat pe baza unor probleme grave de sănătate.

2) Patru oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi, în urma unei exlozii puternice la uzina de armament Băbeni. Mai multe proiectile ar fi explodat în timpul unei acţiuni de dezamorsare a muniţiei scoase din uz.

3) Nicolae Ciucă a fost propus şi votat în Biroul Executiv al PNL pentru funcţia de premier, cu unanimitate de voturi. Decizia a fost luată pentru a debloca negocierile cu PSD în privinţa alianţei de guvernare.

4) Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Cipru a fost introdusă pe lista roșie, în timp ce Franța și Portugalia au trecut în zona galbenă. 

5) Preşedintele ANPC, Claudiu Daniel Dolot, a fost eliberat din funcţie, joi, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu. Totodată, vicepreşedintele ANPC Mihai Culeafa a fost numit preşedinte interimar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 noiembrie 2021. Tragedie, după o explozie la uzina de armament Băbeni; Şeful Protecţiei Consumatorului, înlocuit