Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 iulie 2021. Furtuna a făcut ravagii la Suceava; Festivalul Neversea a fost amânat

Știrile zilei, 2 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.07.2021, 23:08

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 2 iulie 2021

1) O explozie a avut loc la Rafinăria Petromidia. O persoană a murit, iar mai multe au suferit arsuri în urma incendiului rezultat. Localnicii din Năvodari au primit mesaj Ro-Alert şi au fost sfătuiţi să stea în case, cu geamurile închise.

2) O furtună a smuls acoperişul unui bloc aflat la periferia Sucevei. Vijelia a distrus în întregime apartamentele aflate la etajele superioare, iar locatarii au fost nevoiţi să se mute la rude ori prieteni.

3) Scene de groază în localitatea Corbu, din judeţul Constanţa. Un individ cu cagulă a intrat în casă peste o familie şi a violat o fată de 20 de ani, iar pe tatăl ei l-a omorât în timp ce încerca să o apere.

4) A început faza sferturilor de finală la EURO 2020, cu meciurile Spania-Elveţia şi Italia-Belgia. Click pentru a afla ultimele noutăţi de la Campionatul European de Fotbal.

5) Ediţia din acest an a Neversea a fost amânată pentru 2022. Organizatorii festivalului spun că este prea scurt timpul pentru a-l putea organiza în condiţii de maximă siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 iulie 2021. Furtuna a făcut ravagii la Suceava; Festivalul Neversea a fost amânat