Antena Meniu Search
x

Video Un tată a murit încercând să-şi apere fiica, la Corbu. Criminalul a dat buzna peste ei în casă, noaptea trecută

Scene teribile, noaptea trecută, în localitatea Corbu, judeţul Constanţa, după ce un individ cu cagulă a dat buzna peste o familie. Agresorul ar fi violat o tânără de 20 de ani, iar pe tatăl ei l-a omorât în timp ce încerca să o apere, spun vecinii. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 4.00, iar poliţiştii fac verificări pentru a-l identifica pe criminal.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.07.2021, 16:06

Vezi și

Sora cea mică a tinerei de 20 de ani, o adolescentă de 15 ani, a fost cea care a sunat la 112. Martorii spun că agresorul a intrat peste familie în toiul nopţii şi a întrebat care dintre cele două fete este majoră. A luat fata cea mare în dormitor, moment în care tatăl a încercat să-şi apere copilul. Atunci, bărbatul de 41 de ani a fost atacat cu cuţitul.

Fratele victimei spune că a fost sunat de cumnata lui la ora 3.40, care i-a povestit grozăvia.

"M-a sunat soţia lui la ora 3.40 că a intrat cineva peste ei în casă, că a dat cu cuţitul în fratele meu, a violat fata cea mare. Erau foarte speriaţi. Din ce am înţeles de la cumnata mea, criminalul ar fi întrebat care a minoră dintre fete şi a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge. De soţie nu s-a atins. A luat fata cea mare în dormitor, iar fratele meu a încercat să intre peste el să îşi apere copilul. Atunci ar fi dat cu cuţitul, cu sabia...nu ştiu...şi l-a lăsat întins acolo. Ei erau nişte oameni obişnuţi, munceau. El muncea în construcţii, iar soţia lucra la o terasă, femeie de serviciu. Nu a avut conflicte cu nimeni, era un om foarte liniştit, nu consuma alcool. Din ce ştiul, îl caută pe criminal, încă nu l-au prins", a declarat pentru Observator fratele victimei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un vecin a relatat că soţia victimei ar fi fost legată de agresor:

"Am auzit că a fost legată soţia victimei, fata cea mare a fost violată, iar cea mică a scăpat pentru că era minoră. Copilul de 10 ani vă daţi seama că este traumatizat, cred că are nevoie de consiliere psihologică. Pe femeie a legat-o în baie, în timp ce el o viola pe fata cea mare. În tot acest timp, bărbatul (tatăl fetei n.r.) era pe pat, agoniza".

Alt bărbat, prieten de familie, spune că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat, mai ales că bărbatul de 41 de ani "era un om foarte bun" şi nu ştie să fi avut duşmani:

"Femeia era trântită la poartă şi ne-a spus chestiile astea. Îl cunosc pe omul ăsta de patru ani de zile, suntem prieteni de familie. Era un om foarte bun. Mie nu îmi vine să cred. Soţia lui este acum la poliţie cu fata cea mică, iar cea mare este la spital".

După comiterea crimei, agresorul a fugit şi este căutat de anchetatori. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru identificarea şi prinderea autorului acestei fapte.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tată a murit încercând să-şi apere fiica, la Corbu. Criminalul a dat buzna peste ei în casă, noaptea trecută