Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 iunie 2021. Crimă înfioritoare, în Maramureş; Profesorii vor fi evaluaţi de elevi

Știrile zilei, 2 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.06.2021, 18:58

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 2 iunie 2021

1) O explozie puternică a cutremurat localitatea Brazi, din judeţul Prahova. Un incendiu a cuprins o hală unde erau depozitate 600 de tone de deşeuri medicale şi 20 de butelii cu propan. Localnicii au primit mesaje RO-ALERT pentru a închide geamurile, din cauza degajărilor mari de fum. 

2) O crimă înfiorătoare a avut loc în localitatea maramureşeană Ruşor. O mamă şi-a ucis cu sânge rece cei doi copii, de patru luni, respectiv de un an şi opt luni. Oamenii spun că femeia suferea de depresie pentru că îşi creştea mai mult singură copiii.

3) Elevii îşi vor putea evalua, în mod anonim, profesorii. La finalul fiecărui semestru aceştia vor primi o fişă de feedback în care vor putea să îşi exprime părerea despre modul în care se desfăşoară lecţiile şi ciar să facă sugestii pentru dascăli.

4) Belarus a restricţionat temporar posibilităţile cetăţenilor de a părăsi ţara. Înăsprirea normelor la vamă vine în urma scandalului internaţional privind deturnarea unui zbor Ryanair, la ordinul preşedintelui Aleksandr Lukaşenko, şi arestarea unui disident de top.

5) Condiţiile de intrare în Turcia au fost modificate de la 1 iunie. Accesul românilor este permis dacă prezintă un test PCR negativ, un document ce atestă că au trecut 14 zile de la vaccinarea completă sau dovada infectării cu Covid-19 în ultimele şase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 iunie 2021. Crimă înfioritoare, în Maramureş; Profesorii vor fi evaluaţi de elevi