Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 august 2021. Florin Cîţu şi-a depus candidatura la preşedinţia PNL; Noi scenarii pentru anul şcolar

Știrile zilei, 20 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 20.08.2021, 20:40

Andreea Gherasim
Andreea Gherasim
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 20 august 2021

1) Florin Cîţu şi-a depus candidatura la preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Premierul a declarat că a intrat în cursa internă pentru a construi şi a uni PNL, păstrând valorile de centru-dreapta. 

2) Ministrul Educaţiei a anunţat că şcolile vor rămâne deschise în noul an până la rata de infectare de 6 la mie. Sorin Cîmpeanu a subliniat că peste acest prag condiţiile restrictive nu vor dezavantaja persoanele vaccinate.

3) Moneda europeană a atins un nou maxim istoric în raport cu leul. Un euro a fost cotat la 4,9338 lei, în creştere cu 0,55 bani faţă de recordul anterior consemnat în data de 14 iulie.

4) Un inginer din Gorj le-a cerut angajaţilor să "umfle" consumurile la apometre, ca să îşi atingă targetul. Bărbatul spunea că are nevoie de bani, iar consumatorii mari oricum nu vor observa diferenţa de preţ.

5) Site-ul OnlyFans va interzice materialele pentru adulţi, la presiunea procesatorilor de plăţi. Decizia a surpins multă lume, întrucât plaftorma a devenit populară graţie conţinutului pornografic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 august 2021. Florin Cîţu şi-a depus candidatura la preşedinţia PNL; Noi scenarii pentru anul şcolar