Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 octombrie 2021. Gheorghe Nichita, eliberat condiţionat; Facebook şi-ar putea schimba numele

Știrile zilei, 20 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.10.2021, 18:14

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 20 octombrie 2021

1) Guvernul Cioloş a picat la votul de încredere din Parlament. Guvernul monocrom al USR avea nevoie de 234 de voturi pentru a putea fi învestit, însă parlamentarii AUR, PNL şi PSD nu au acordat susţinerea.

2) George Nichita a ieşit din închisoare, după ce a fost eliberat condiţionat. Fostul primar al Iaşiului fusese condamnat la cinci ani de închisoare în 2020 pentru luare de mită şi instigare la operaţiuni ilegale.

3) Un scafandru amator a făcut o descoperire impresionantă în apele din nordul Israelului. În timpul unei expediţii bărbatul a găsit o sabie aparţinând unui cruciat, veche de 900 de ani.

4) Klaus Iohanis a convocat o şedinţă decisivă cu persoanele implicate în gestionarea pandemiei. Preşedintele României a cerut instituirea unor măsuri clare, restrictive, care să diminueze răspândirea coronavirus.

5) Compania americană Facebook şi-ar putea schimba numele. Mark Zuckerberg şi-ar dori ca noul nume să reflecte ambiţiile mai mare ale companiei, care depăşesc nivelul actualelor platforme sociale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 octombrie 2021. Gheorghe Nichita, eliberat condiţionat; Facebook şi-ar putea schimba numele