Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 decembrie 2021. Profesorii au ieșit în stradă; Românii, în topul consumatorilor de bere din Europa

Știrile zilei, 21 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.12.2021, 17:52

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 21 decembrie 2021

1) Zăpada aduce primele probleme pe şoselele din România. Patru persoane au ajuns la spital, în Reşiţa, după ce o maşină a derapat din cauza poleiului. Probleme sunt şi în Zalău sau Maramureş, unde pe şosele s-a depus un strat mare de nea.

2) Sute de profesori au ieşit, ieri, în stradă şi spun că vor continua protestele şi azi şi mâine. Sindicaliştii ameninţă că dacă nu cresc salariile în Educaţie, va urma greva generală, iar elevii vor rămâne fără mediile încheiate pe primul semestru.

3) Certificatul verde ar putea deveni obligatoriu la locul de muncă până la sfârşitul anului. Iar pentru cei nevaccinaţi statul va acorda vouchere care le asigură 15 teste gratuite.

4) România a ajuns pe locul trei în Europa la consumul de bere, după cehi şi austrieci. Pasionaţii nu renunţă la aceasta nici la masa de sărbători, iar cunoscătorii o beau fiartă, adaptată la sezon.

5) Petrecerile cu confetti au fost interzise în unele şcoli din Marea Britanie, din raţiuni ecologice. Unităţile de învăţământ vor să dea astfel tonul unor sărbători în care accentul să fie pus pe protejarea mediului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 decembrie 2021. Profesorii au ieșit în stradă; Românii, în topul consumatorilor de bere din Europa