Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 decembrie 2022. Prima ninsoare în București; 15 mașini de epocă s-au făcut scrum în incendiul din Cluj-Napoca

Știrile zilei, 21 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 19:23

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 21 decembrie 2022

1) Bucureștenii au avut parte astăzi de prima zăpadă din acest sezon. Însă deși în nordul Capitalei a nins ca în povești, în sectorul 4 nu a căzut niciun fulg.

2) Volodimir Zelenski merge în vizită în Statele Unite, pentru prima dată de la începerea războiului. Președintele ucrainean vrea să ceară Congresului ajutoare financiare și militare.

3) 15 mașini de epocă s-au făcut scrum într-un incendiu care a avut loc în Cluj-Napoca. Pagubele depășesc 2 milioane de euro, iar până în acest moment nu se știe dacă autoturismele erau asigurate.

4) Un Moş Crăciun de peste doi metri a fost furat din faţa unui magazin din centrul municipiului Timişoara. Întâmplarea a avut loc în seara de marţi şi i-a întristat pe patroni, care au făcut apel la oameni să ajute la recuperarea lui.

5) Elon Musk a anunțat că va demisiona din funcția de CEO al Twitter, cu o condiție. Cel mai bogat om din lume vrea să găsească pe cineva pe care să îl considere potrivit pentru a conduce compania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 decembrie 2022. Prima ninsoare în București; 15 mașini de epocă s-au făcut scrum în incendiul din Cluj-Napoca