Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 februarie 2022. Preţuri mărite pentru poliţele RCA

Știrile zilei, 21 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 21.02.2022, 19:03

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 21 februarie 2022

1) Dramă de neimaginat pentru un pompier, supravieţuitor al exploziei de la Mihăileşti. Bărbatul abia intrase în tură şi a fost chemat la o intervenţie unde şi-a resuscitat propria fiică. Tânăra a murit la spital.

2) NATO speră să dezamorseze conflictul dintre Rusia şi Ucraina. Mircea Geoană, secretar adjunct al alianţei, a vorbit în exclusivitate la Observator despre activitatea NATO şi despre riscurile de securitate din prezent.

3) Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat tarifele de referinţă pentru poliţele RCA. Prima brută a înregistrat creşteri cuprinse între 8 şi 15 procente, în funcţie de capacitatea cilindrică şi vârsta şoferului.

4) Furtuna Franklin este noua ameninţare asupra Marii Britanii. După Dudley şi Eunice, Franklin a lovit Regatul cu ploi abundente şi rafale de vânt care depăşesc 120 de kilometri pe oră.

5) Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing s-au încheiat cu un  foc de artificii spectaculos. China a predat ştafeta Italiei pentru viitoare ediţie. Ceremonia a inclus momente artistice cu mesaje de pace şi unitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 februarie 2022. Preţuri mărite pentru poliţele RCA