Antena Meniu Search
x

Video Cea de-a 24-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă s-a încheiat. Sportivii din Norvegia au câştigat 16 probe olimpice

Cea de-a 24-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă s-a încheiat oficial aseară, la Beijing, printr-un spectaculos foc de artificii.

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 08:10

Vezi și

Ceremonia de închidere, care a durat o oră şi 40 de minute, a inclus momente artistice cu mesaje de armonie şi unitate. În cadrul evenimentul, China a predat ştafeta Italiei, care va organiza viitoare Olimpiadă de iarnă în 2026 la Milano şi Cortina d'Ampezzo. 

Sportivii din Norvegia, 16 probe olimpice

Norvegia s-a clasat prima în clasamentul pe medalii şi a doborâtul recordul de medalii de aur, după ce sportivii au câştigat 16 probe olimpice. 

Jocurile Olimpice de la Beijing au fost marcate şi de momente mai puţin fericite, de la scandaluri de dopaj, la conflicte diplomatice şi la lipsa spectatorilor străini. La competiţia de la Beijing au participat aproape 3.000 de sportivi, printre care şi 22 de români. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Cea de-a 24-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă s-a încheiat. Sportivii din Norvegia au câştigat 16 probe olimpice