Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 octombrie 2021. Elevii intră în vacanţă forţată; România, printre ţările cu cea mai mare creştere la electricitate

Știrile zilei, 21 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.10.2021, 17:55

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 21 octombrie 2021

1) Klaus Iohannis a anunţat noi restricţii pentru români, care vor intra în vigoare de luni. Printre acestea se numără obligativitatea măştii de protecţie şi restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte pentru persoanele nevaccinate.

2) Elevii intră în vacanţă forţată de luni, timp de două săptămâni. Autorităţile au decis modificarea structurii anului şcolar, din cauza exploziei de cazuri covid în România. 

3) Klaus Iohannis a convocat consultări cu partidele la Palatul Cotroceni, după ce Dacian Cioloş nu a primit votul de încredere al Parlamentului. Noua propunere de premier este Nicolae Ciucă.

4) România se numără printre ţările Uniunii Europene cu cele mai mari creşteri ale preţurilor la electricitate pentru consumatorii casnici. Preţul energiei a crescut cu 7 procente faţă de 2020.

5) Donald Trump a anunţat lansarea propriei sale reţele sociale, după ce a fost interzis de Twitter, Facebook şi Youtube. Platforma Truth Social va putea fi accesată începând de anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 octombrie 2021. Elevii intră în vacanţă forţată; România, printre ţările cu cea mai mare creştere la electricitate