Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 decembrie 2022. Carburanții s-au ieftinit pentru a doua oară în această săptămână

Știrile zilei, 22 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 17:57

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 22 decembrie 2022

1) SRI a desecretizat și publicat pe site-ul său toate documentele interne cu privire la Revoluţia din 1989. Anunțul a fost făcut chiar de directorul insitutuției, Eduard Hellvig.

2) Carburanții s-au ieftinit pentru a doua oară în această săptămână. Benzina standard a coborât sub pragul de 6 lei pe litru la unele stații de alimentare, după compensarea de 50 de bani.

3) Joe Biden i-a promis lui Volodimir Zelenski că va primi sistemul Patriot, pentru a face față atacurilor Rusiei. Președintele american a precizat că Statele Unite vor fi alături de Ucraina până când vor câștiga acest război.

4) Alertă la Penitenciarul Jilava, după ce un deţinut care primise permisiunea de a ieşi din unitate nu s-a mai întors. Tânărul ispășea o condamnare de 4 ani şi 4 luni de închisoare, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.

5) Noile reguli și tarife pentru parcările publice din București. Autoritățile introduc un tarfic unic pe oră în toate zonele din oraș, iar riveranii vor beneficia de abonamente mai ieftine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 decembrie 2022. Carburanții s-au ieftinit pentru a doua oară în această săptămână