Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 noiembrie 2022. Comisia Europeană propunere ridicarea MCV-ului pentru România; Enel pleacă din România

Știrile zilei, 22 noiembrie 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 22.11.2022, 19:56

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 22 noiembrie 2022

1) Comisia Europeană propunere ridicarea MCV-ului pentru România, după 15 ani. Experii de la Bruxelles consideră că țara noastră și-a îndeplinit angajamentele referitoare la reforma sistemului judiciar și la lupta împotriva corupției.

2) Cutremur pe piața de energie din România. Enel, unul dintre cei mai mari investitori privați, a anunţat că de la anul va pleca din ţară.

3) ​Reporterul Associated Press care a anunțat "căderea unor rachete rusești în Polonia" a fost concediat. Informaţiile au provocat tensiuni între Moscova şi Occident, iar în final s-au dovedit a fi false.

4) Proteste de amploare în Capitală. Sute de ambulanţieri au ieşit în stradă nemulţumiţi de salariile mici şi maşinile vechi cu care sunt nevoiţi să ajungă la pacienţi.

5) Arabia Saudită a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale. Deşi a plecat cu şansa a doua în meciul cu Argentina, în final a reuşit să se impună cu 2-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 noiembrie 2022. Comisia Europeană propunere ridicarea MCV-ului pentru România; Enel pleacă din România