Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 22 noiembrie 2022. Comisia Europeană propunere ridicarea MCV-ului pentru România; Enel pleacă din România

Știrile zilei, 22 noiembrie 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 22.11.2022 , 19:56

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 22 noiembrie 2022

1) Comisia Europeană propunere ridicarea MCV-ului pentru România, după 15 ani. Experii de la Bruxelles consideră că țara noastră și-a îndeplinit angajamentele referitoare la reforma sistemului judiciar și la lupta împotriva corupției.

Articolul continuă după reclamă

2) Cutremur pe piața de energie din România. Enel, unul dintre cei mai mari investitori privați, a anunţat că de la anul va pleca din ţară.

3) ​Reporterul Associated Press care a anunțat "căderea unor rachete rusești în Polonia" a fost concediat. Informaţiile au provocat tensiuni între Moscova şi Occident, iar în final s-au dovedit a fi false.

4) Proteste de amploare în Capitală. Sute de ambulanţieri au ieşit în stradă nemulţumiţi de salariile mici şi maşinile vechi cu care sunt nevoiţi să ajungă la pacienţi.

5) Arabia Saudită a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale. Deşi a plecat cu şansa a doua în meciul cu Argentina, în final a reuşit să se impună cu 2-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Update » Știrile zilei, 22 noiembrie 2022. Comisia Europeană propunere ridicarea MCV-ului pentru România; Enel pleacă din România