Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 decembrie 2022. Accident în Pasajul Unirii: un autocar cu 47 de turiști greci, strivit de limitatorul de înălțime

Știrile zilei, 23 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 19:30

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 23 decembrie 2022

1) Tragedie petrecută astăzi la prânz în Pasajul Unirii. O persoană a murit, după ce un autocar cu 47 de pasageri greci a fost strivit de limitatorul de înălțime.

2) Atac armat în centrul Parisului. Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite, după ce un bărbat de 69 de ani a deschis focul la întâmplare.

3) Klaus Iohannis a promulgat Legea Bacșișului. De la 1 ianuarie, clienții vor menționa pe nota de plată cât la sută din valoarea consumației lasă în plus pentru angajații restaurantelor.

4) Evadatul periculos, condamnat pentru tâlhării violente, a fost prins în Iași după trei zile de căutări. Bărbatul fusese dat în urmărire generală după ce nu s-a mai întors din permisia de 5 zile, pe care o primise pentru bună purtare.

5) Salt Bae este anchetat de FIFA, după ce i-a hărțuit pe teren pe jucători la finala Cupei Mondiale. Omul de afaceri turc s-a fotografiat pe teren cu Leo Messi și cu trofeul primit de Argentina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 decembrie 2022. Accident în Pasajul Unirii: un autocar cu 47 de turiști greci, strivit de limitatorul de înălțime