Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 23 decembrie 2022. Accident în Pasajul Unirii: un autocar cu 47 de turiști greci, strivit de limitatorul de înălțime

Știrile zilei, 23 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 23.12.2022 , 19:30

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 23 decembrie 2022

1) Tragedie petrecută astăzi la prânz în Pasajul Unirii. O persoană a murit, după ce un autocar cu 47 de pasageri greci a fost strivit de limitatorul de înălțime.

Articolul continuă după reclamă

2) Atac armat în centrul Parisului. Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite, după ce un bărbat de 69 de ani a deschis focul la întâmplare.

3) Klaus Iohannis a promulgat Legea Bacșișului. De la 1 ianuarie, clienții vor menționa pe nota de plată cât la sută din valoarea consumației lasă în plus pentru angajații restaurantelor.

4) Evadatul periculos, condamnat pentru tâlhării violente, a fost prins în Iași după trei zile de căutări. Bărbatul fusese dat în urmărire generală după ce nu s-a mai întors din permisia de 5 zile, pe care o primise pentru bună purtare.

5) Salt Bae este anchetat de FIFA, după ce i-a hărțuit pe teren pe jucători la finala Cupei Mondiale. Omul de afaceri turc s-a fotografiat pe teren cu Leo Messi și cu trofeul primit de Argentina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Update » Știrile zilei, 23 decembrie 2022. Accident în Pasajul Unirii: un autocar cu 47 de turiști greci, strivit de limitatorul de înălțime