Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare, de la 1 iulie; Primul deces provocat de varianta Delta a Covid-19

Știrile zilei, 24 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.06.2021, 20:51

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 24 iunie 2021

1) Guvernul a aprobat noi măsuri de relaxare, ce vor intra în vigoare de la 1 iulie. Printre acestea se numără creşterea numărului de participanţi la activităţile culturale şi la evenimentele private.

2) Peste 120.000 de elevi au susţinut proba de matematică la Evaluarea Naţională. Vedeţi ce subiecte au primit şi cum puteau fi rezolvate acestea.

3) Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care amână creşterea alocaţiilor pentru copii. Următoarea majorare a acestui ajutor financiar va avea loc la 1 ianuarie 2022, cu şase luni mai târziu decât era programată.

4) Varianta indiană, Delta, a coronavirusului a provocat primul deces în România. Victima este o femeie de 72 de ani din Piteşti, care nu a călătorit, nu a intrat în contact cu cineva din străinătate şi nu era vaccinată.

5) John McAfee a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare din Barcelona. Creatorul antivirusului McAfee a murit la scurt timp după ce o instanţă a decis extrădarea lui în SUA, unde urma să fie judecat pentru evaziune fiscală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare, de la 1 iulie; Primul deces provocat de varianta Delta a Covid-19