Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 iunie 2022. Rusia redirecţionează combustibilii către Africa; România a căzut în clasamentul FIFA

Știrile zilei, 24 iunie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 24.06.2022, 14:09

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 24 iunie 2022

1) DNA a cerut ridicarea imunității ministrului Agriculturii, pe care îl suspectează de fapte de corupție. Adrian Chesnoiu și-a anunțat demisia din funcție și s-a autosuspendat din PSD.  

2) Ucraina și Republica Moldova au primit statutul de țări candidate la aderarea la Uniunea Europeană. Președintele Klaus Iohannis a catalogat decizia Consiliului European drept una istorică.

3) Rusia a majorat livrările de benzină și hidrocarburi spre Africa și Orientul Mijlociu. Măsura a fost luat deoarece Moscova nu mai reușește să vândă combustibil în Europa.

4) Naționala României a căzut până pe locul 54 în clasamentul FIFA. Tricolorii au coborât șase locuri față de luna martie, în urma rezultatelor slabe înregistrate în Liga Națiunilor.

5) Guvernul a aprobat un proiect de lege pentru o Românie mai curată. Acesta prevede creșterea sancțiunilor aplicate pentru arderea deșeurilor fără autorizație de mediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 iunie 2022. Rusia redirecţionează combustibilii către Africa; România a căzut în clasamentul FIFA