Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 septembrie 2021. Mii de români au solicitat drept de a rămâne în Irlanda de Nord, ca urmare a Brexitului

Știrile zilei, 24 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.09.2021, 15:50

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 24 septembrie 2021

1) Delegații PNL își aleg sâmbătă președintele dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu. 5.000 de persoane sunt așteptate la Congresul de la Romexpo, unde va participa chiar și Klaus Iohannis.

2) Trei români au fost arestați în Malta, după ce autoritățile locale au destructurat o rețea de hoți de buzunare. Ancheta a scos la iveală că românii acționau în special vara, în plin sezon turistic.

3) Peste 10 mii de români au solicitat drept de a rămâne în Irlanda de Nord, de la intrarea în vigoare a Brexitului. Țara noastră ocupă locul trei în topul cererilor, după Polonia și Lituania.

4) Doi angajați ai primăriei din Drobeta Turnu Severin sunt acuzați că au fabricat certificate false de vaccinare. Aceștia accesau baza de date și înlocuiau numele celor imunizați cu alte persoane.

5) Traficul aerian din Italia a fost perturbat, după o grevă națională a organizațiilor sindicale. Acestea au cerut autorităților să salveze slujbele foștilor angajați Alitalia, în urma desființării companiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 septembrie 2021. Mii de români au solicitat drept de a rămâne în Irlanda de Nord, ca urmare a Brexitului