Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 august 2021. Medicii de familie vor putea realiza vaccinarea anti-Covid şi la domiciliile pacienţilor

Știrile zilei, 25 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 25.08.2021, 20:56

Știrile zilei, 25 august 2021. Medicii de familie vor putea realiza vaccinarea anti-Covid şi la domiciliile pacienţilor
Știrile zilei, 25 august 2021. Medicii de familie vor putea realiza vaccinarea anti-Covid şi la domiciliile pacienţilor
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 25 august 2021

1) Guvernul a adoptat o nouă ordonanţă care reglementează vaccinarea anti-Covid de către medicii de familie. Aceştia se vor putea deplasa şi la domiciliul pacienţilor şi vor primi mai mulţi bani pentru fiecare injecţie.

2) Soţia marelui antrenor român Emeric Ienei a murit la vârsta de 75 de ani. Ileana Gyulai Ienei a fost campionaă mondială şi dublă medaliată la Jocurile Olimpice cu echipa de floretă a României.

3) Un apel la 112, care anunţa fum la spitalul Marie Curie, a pus pe jar autorităţile din Bucureşti. A fost activat planul roşu de urgenţă, dar pompierii au constatat că fumul era rezultatul unei acţiuni de deratizare.

4) Bebino, liderul clanului "Sportivilor", a fost săltat de mascaţi şi dus în pijamale la audieri. Interlopul, pe numele lui real Marius Alecu, este acuzat că ar fi constrâns un martor să facă declaraţii mincinoase.

5) Un lider al Yakuza a fost condamnat la moarte în Japonia. Satoru Nomura este primul cap al temutei organizaţii nipone care primeşte o astfel de pedeapsă. Acesta i-a transmis judecătorului că va regreta decizia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 august 2021. Medicii de familie vor putea realiza vaccinarea anti-Covid şi la domiciliile pacienţilor