Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 februarie 2022. A doua zi de război. Asediu la Kiev

Știrile zilei, 25 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 25.02.2022, 20:34

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 25 februarie 2022

1) Ucraina a decretat mobilizarea generală după ce ruşii au luat cu asalt Kievul. Kremlinul a anunţat totuşi că Vladimir Putin e pregătit să trimită o delegaţie în Belarus pentru noi negocieri cu Ucraina. 

2) Creşte numărul sancţiunilor la adresa Moscovei după invadarea Ucrainei. Uniunea Europeană vrea să îngheţe activele lui Vladimir Putin, însă nu este încă dispusă să decupleze Rusia de la sistemul SWIFT.

3) Ministrul Sănătăţii a anunţat condiţia principală care trebuie îndeplinită ca România să înceapă să renunţe la restricţii. Alexandru Rafila spune că e nevoie de o scădere a gradului de ocupare în secţiile ATI.

4) Rusia a pierdut organizarea finalei Ligii Campionilor. Comitetul Executiv al UEFA a decis ca meciul să se dispute la Paris, ca urmare a agresiunii militare a Moscovei asupra Ucrainei.

5) Mii de oameni din toate colţurile lumii au protestat în faţa ambasadelor Rusiei şi au cerut retragerea trupelor din Ucraina. Au fost manifestări şi în Rusia, însă demonstranţii au fost arestaţi şi riscă să fie acuzaţi de trădare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 februarie 2022. A doua zi de război. Asediu la Kiev