Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 ianuarie 2022. Un val de ger a pus stăpânire pe România; Cât costă să ai o maşină în România

Știrile zilei, 25 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.01.2022, 11:06

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 25 ianuarie 2022

1) Aproximativ 8.500 de militari americani au fost puși în stare de alertă pentru a îmbunătăți capacitatea de răspuns a NATO. Președintele american Joe Biden e pregătit să-i trimită în Europa de Est, dacă Ucraina va fi invadată.

2) Valul de ger a adus de câteva zile temperaturi ca-n congelator peste România. Au fost chiar şi minus 21 de grade în oraşe, iar sus pe munte, unde a bătut vântul, s-au simţit şi minus 32. Gerul va ţine până vineri.

3) În 2022, să ai maşină e ca şi cum ai avea încă o rată la bancă. Sunt scumpiri în lanţ, de la carburanţi şi până la piese de schimb, aşa că ajungem la costuri de întreţinere de peste 10 mii de lei pe an.

4) Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de trei ori într-o zi pentru că nu a respectat carantina. Teodosie a fost în mai multe locuri publice, printre care şi la o manifestare dedicată Zilei Unirii Principatelor, deși ar fi trebuit să stea izolat.

5) Doi părinţi din Dâmboviţa sunt sfâşiaţi de durere. Băieţelul lor, de şase ani, a fost ucis de câinele pe care îl luaseră ca să îi păzească de hoţi. Animalul este din rasa ciobănesc caucazian, considerată extrem de agresivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 ianuarie 2022. Un val de ger a pus stăpânire pe România; Cât costă să ai o maşină în România