Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 octombrie 2021. Urs filmat cum aleargă printre mașini, în Bistrița-Năsăud

Știrile zilei, 25 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.10.2021, 22:21

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 25 octombrie 2021

1) Noile restricţii pentru a stopa valul 4 al pandemiei de coronavirus au intrat în vigoare astăzi. Magazinele şi restaurantele se închid la ora 21, iar persoanele nevaccinate au voie să circule după ora 22 doar cu declaraţie.

2) Guvernul anunţă cu întârziere că şi şcolile private intră în vacanţă pentru două săptămâni. Ministrul interimar al Finanţelor consideră o "greşeală" faptul că decizia nu a fost luată încă de vineri seară.

3) Prezenţa urşilor printre oameni începe să devină o obişnuinţă. În Bistriţa Năsăud, un urs a alergat minute în şir printre maşini, pe un drum naţional. Iar la Sibiu, un bărbat aproape şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacat.

4) Emma Răducanu a ajuns la noi în ţară şi a început antrenamentele pentru turneul Transylvania Open. Sportiva de origine română a fost întâmpinată cu flori pe aeroportul din Cluj-Napoca.

5) Cel mai căutat traficant de droguri din Columbia a fost capturat de armată, în apropiere de graniţa cu Panama. Preşedintele ţării a comparat arestarea acestuia cu eliminarea lui Pablo Escobar, în 1993.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 octombrie 2021. Urs filmat cum aleargă printre mașini, în Bistrița-Năsăud