Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 ianuarie 2022. Suntem din nou subiect de scandal în presa britanică; Ce obiectiv are Edi Iordănescu la cârma naţionalei

Știrile zilei, 26 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 26.01.2022, 14:00

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 26 ianuarie 2022

1) Ministrul Energiei a anunţat că Ordonanța privind compensarea facturilor la energie a fost adoptată de Guvern. Actul normativ prevede și ca ANPC să poată aplica amenzi și de 200.000 de lei furnizorilor care nu aplică noile plafoane.

2) Ministerul Apărării atrage atenţia asupra viralizării unor imagini care prezintă coloane militare pe şoselele din România. Oficialii spun că aceste înregistrări video sunt vechi şi nu au nicio legătură cu conflictul dintre Ucraina şi Rusia.

3) Edward Iordănescu este noul selecționer al naționalei de fotbal a României. Acesta va debuta pe banca tricolorilor în amicalul cu Grecia, de pe 25 martie, iar obiectivul său este calificarea la Campionatul European din 2024.

4) Suntem din nou subiect de scandal în presa britanică. Un reportaj BBC arată cu degetul spre eforturile firave ale autorităţilor din România de a opri traficul de persoane şi exploatarea sexuală a copiilor. 429 de tomere au fost traficate într-un singur an.

5) Distracţia periculoasă, la modă pe Tik Tok. Mai mulţi tineri din Bistriţa-Năsăud au postat filmuleţe în timp ce se dau cu sania trasă de maşină, în timp ce şoferul rulează ca pe autostradă, cu 140 de kilometri pe oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 ianuarie 2022. Suntem din nou subiect de scandal în presa britanică; Ce obiectiv are Edi Iordănescu la cârma naţionalei