Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 iulie 2021. Rezultate slabe la Titularizare 2021; Alerte de caniculă în România şi Grecia

Știrile zilei, 27 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 27.07.2021, 20:33

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 27 iulie 2021

1) Cadrele didactice au obţinut rezultate foarte slabe la examenul de titularizare, doar 44,5 la sută reuşind să îndeplinească baremul. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, dă vina pe lipsa de atractivitate a profesiei de dascăl.

2) Urmează zile de foc în România, find anunţate cele mai ridicate temperaturi din ultimii 14 ani. Ţara noastră va fi lovită şi de un val de praf saharian, care poate crea probleme celor cu afecţiuni respiratorii.

3) Vor fi călduri extreme şi în Grecia. Ministerul Afacerilor Externe a transmis o atenţionare de călătorie pentru turiştii români. Va fi cod roşu de caniculă, cu temperaturi de peste 42 de grade, şi pericol de incendii. 

4) Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a susţinut un discurs-manifest la sosirea în ţară. Scrimera i-a criticat pe ministrul Tineretului şi Sporturilor, Eduard Novak, şi pe reprezentanţii presei.

5) O explozie puternică a avut loc la fabrica Bayer din Leverkusen, în Germania. Mai mulţi angajaţi au fost răniţi, dintre care cel puţin doi în stare gravă. Populaţia din zonă a fost sfătuită să stea în case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 iulie 2021. Rezultate slabe la Titularizare 2021; Alerte de caniculă în România şi Grecia