Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 iulie 2022. Amendă-record pentru Mega Image; Dani Mocanu, în atenţia poliţiei

Știrile zilei, 28 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 28.07.2022, 20:15

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 28 iulie 2022

1) Dmitri Medvedev a publicat o hartă cu Ucraina împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Ministerul Afacerilor Externe din ţara noastră a anunţat că respinge ferm demersul fantezist al fostului preşedinte rus.

2) Mega Image a primit o amendă de 2 milioane de euro, cea mai mare dată vreodată de Consilul Concurenţei. Lanţul de magazine a anunţat eronat preţurile unor produse de bază şi figura cu cel mai ieftin ulei în aplicaţia Monitorul Preţurilor.

3) Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Poliţiştii i-au percheziţionat casa şi l-au dus la audieri, într-un dosar deschis după ce cântăreţul de manele a fost filmat când ameninţa cu o armă albă un tânăr, într-un club din Târgu Mureş. 

4) Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial de Formula 1, se va retrage la finalul acestui sezon. Pilotul german a făcut anunţul într-o postare pe Instagram, în care a vorbit despre viaţa din afara circuitului şi dorinţa de a nu se uita în spate.

5) Klaus Iohannis a trimis spre reexaminare Legea avertizorilor de integritate. USR atacase fără succes proiectul la CCR, spunând că slăbeşte considerabil protecţia persoanelor care vor să dezvăluie nereguli din instituţiile publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 iulie 2022. Amendă-record pentru Mega Image; Dani Mocanu, în atenţia poliţiei