Meniu
Search
x

Video Știrile zilei, 28 iulie 2022. Amendă-record pentru Mega Image; Dani Mocanu, în atenţia poliţiei

Știrile zilei, 28 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

De Redactia Observator la 28.07.2022, 20:15

Știrile zilei, 28 iulie 2022

1) Dmitri Medvedev a publicat o hartă cu Ucraina împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Ministerul Afacerilor Externe din ţara noastră a anunţat că respinge ferm demersul fantezist al fostului preşedinte rus.

2) Mega Image a primit o amendă de 2 milioane de euro, cea mai mare dată vreodată de Consilul Concurenţei. Lanţul de magazine a anunţat eronat preţurile unor produse de bază şi figura cu cel mai ieftin ulei în aplicaţia Monitorul Preţurilor.

3) Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Poliţiştii i-au percheziţionat casa şi l-au dus la audieri, într-un dosar deschis după ce cântăreţul de manele a fost filmat când ameninţa cu o armă albă un tânăr, într-un club din Târgu Mureş. 

4) Sebastian Vettel, cvadruplu campion mondial de Formula 1, se va retrage la finalul acestui sezon. Pilotul german a făcut anunţul într-o postare pe Instagram, în care a vorbit despre viaţa din afara circuitului şi dorinţa de a nu se uita în spate.

5) Klaus Iohannis a trimis spre reexaminare Legea avertizorilor de integritate. USR atacase fără succes proiectul la CCR, spunând că slăbeşte considerabil protecţia persoanelor care vor să dezvăluie nereguli din instituţiile publice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 28 iulie 2022. Amendă-record pentru Mega Image; Dani Mocanu, în atenţia poliţiei