Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 mai 2021. Cum a fost arestat "Rechinul"; PNRR "nu are culoare politică"

Știrile zilei, 28 mai 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.05.2021, 17:43

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 28 mai 2021

1) Cel mai vânat român din Mexic a fost arestat de autoritățile de peste Ocean. Florian Tudor, supranumit „Rechinul”, este considerat liderul grupării Riviera Maya și este investigat de FBI pentru crearea unei rețele transnaționale de clonare de carduri.

2) Un român a devenit martor-cheie în investigaţia privind telecabina prăbuşită în Italia. Ionel Adrian Alexandroae a fost martor la discuţia dintre mecanicii care ar fi apelat la improvizaţii în loc să repare sistemul de frânare al telecabinei.

3) Veste bună pentru cei care se pregătesc să devină părinți. Tații vor putea să intre în spitale atunci când copiii lor se nasc, lucru care n-a fost posibil în ultimul an din cauza pandemiei.

4) Klaus Iohannis a declarat că viitorul nostru depinde de reuşita Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Preşedintele României atrage atenţia că acest demers nu are culoare politică. 

5) Bashar al-Assad a câștigat al patrulea mandat de președinte al Siriei, cu 95,1 la sută dintre voturi. Opoziția a numit aceste alegeri „o farsă”, iar Statele Unite și mai multe țări europene au susținut că nu au fost libere sau corecte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 mai 2021. Cum a fost arestat "Rechinul"; PNRR "nu are culoare politică"