Antena Meniu Search
x

Lupta lui Florian Tudor, alias "Rechinul", cu agenții veniți să-l aresteze. Ce a strigat interlopul român. VIDEO

Florian Tudor supranumit ”Rechinul”, investigat inclusiv de FBI pentru crearea unei reţele transnaţionale de clonare de carduri, a fost arestat în Mexic în baza unei cereri de extrădare formulate de România.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 28.05.2021, 17:01

Vezi și

Florian Tudor a fost arestat joi de procurori ai Biroului Procurorului General, ca urmare a unei solicitări formulate de autorităţile române, pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi tentativă de omor.

În timpul procedurii de arestare, alte două persoane, inclisv avocatul lui Florian Tudor, au fost reţinute, pentru că au încercat să împiedice arestarea acestuia.

„Lăsați-mă în pace”, "Așteaptă", „Mă sugrumă”, sunt cuvintele pe care „Rechinul” le strigă în timp ce se luptă cu agenții veniți să-l aresteze. 

Filmul arestării Rechinului

Pe acelaşi subiect

Ora 21 şi 22 de minute: Florian Tudor este activ pe WhatsApp. Un minut mai târziu, reporterii Observator află primii că Rechinul este reţinut de autorităţile mexicane, în Ciudad de Mexico. Un poliţist venit la acţiune încearcă să obstrucţioneze operaţiunea, spun autorităţile mexicane. De asemenea, avocatul românului îi loveşte pe agenţii care voiau să-l încătuşeze pe cel cunoscut drept Rechinul.

Şi cei doi sfârşesc în spatele gratiilor. Rechinul avea mandat de arestare, emis de autorităţile române din luna martie, însă nu a fost deranjat de nimeni în Mexic. Acum, un judecător de peste Ocean trebuie să analizeze cererea de extrădare de la Bucureşti. Procurorii DIICOT de la noi aşteaptă să primească undă verde pentru a-l sălta. S-ar putea întâmpla chiar săptămâna viitoare.

Şapte capete de acuzare are Florian Tudor în dosarul din România: grup infracţional organizat, cinci infracţiuni de şantaj şi instigare la tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Lupta lui Florian Tudor, alias "Rechinul", cu agenții veniți să-l aresteze. Ce a strigat interlopul român. VIDEO