Meniu LIVE
Search
x

Video Știrile zilei, 29 decembrie 2021. Un accident în Dâmboviţa a scos la iveală o crimă; Pensiile vin cu întârziere

Știrile zilei, 29 decembrie 2021, prezentate de Mihaela Donosa.

De Mihaela Donosa la 29.12.2021, 16:21

Știrile zilei, 29 decembrie 2021

1) Alexandru Rafila a anunţat că durata izolării şi a carantinei în România va fi redusă la zece zile. Ministrul Sănătăţii spune că măsura este similară cu cea adoptată deja de mai multe ţări din Uniunea Europeană.

2) Aproape trei milioane de vârstnici nu îşi vor primi pensiile la timp în luna ianuarie. Din cauza zilelor libere, banii vor intra în conturile Poştei Române abia pe 4 ianuarie, astfel că distribuirea pensiilor va fi decalată.

3) Un accident a scos la iveală o crimă. Un tânăr din Dâmboviţa, care s-a răsturnat cu maşina, le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a ucis soţia. Femeia a fost găsită decedată în casă, la adresa indicată de bărbat. 

4) Rusia se pregăteşte intens de război, în prag de Revelion. Vladimir Putin aşteaptă ca generalii să-i prezinte propunerile prin care Moscova să convingă NATO să se retragă de pe flancul estic.

5) O femeie din Statele Unite a fost arestată după ce a pălmuit şi scuipat un pasager mai în vârstă, la bordul unui avion. Agresoarea ar fi cunoscută pentru apariţiile în Baywatch, Familia Bundy sau Playboy.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 29 decembrie 2021. Un accident în Dâmboviţa a scos la iveală o crimă; Pensiile vin cu întârziere

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"