Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 februarie 2022. Şcoli închise din lipsă de profesori; Momente de groază într-un avion plin de români

Știrile zilei, 3 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 03.02.2022, 20:51

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 3 februarie 2022

1) CNSU a aprobat prelungirea stării de alertă în România. Au fost aduse şi modificări unor măsuri, cea mai importantă fiind că nevaccinaţii au liber la cumpărături în mall, însă doar în supermarketuri şi doar în anumite condiţii.

2) Zeci de mame, copii şi nou-născuţi au fost prinşi în mijlocul unui incendiu, la Spitalul Judeţean Suceava. Nu au existat victime, însă peste 300 de pacienţi au fost evacuaţi în toiul nopţii, după ce un ventilator a luat foc într-un salon. 

3) Liderul organizaţiei jihadiste Statul Islamic a fost ucis de către forţele speciale americane. Joe Biden a anunţat că teroristul a murit într-o explozie pe care a provocat-o el însuşi, în urma unui raid în nord-vestul Siriei.

4) Niciun judeţ din România nu a atins pragul la care şcolile intră în online, însă îmbolnăvirile profesorilor le închid pe cele din Capitală. Elevii din 20 de unităţi din Bucureşti învaţă de acasă, pentru că nu mai are cine să stea cu ei la ore.

5) Au fost momente de groază într-un avion cu destinaţia Dubai, plin de români. Avionul a aterizat forţat la Ankara, după ce mai mulţi pasageri au pornit un scandal-monstru şi ar fi ameninţat alţi călători că îi vor omorî.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 februarie 2022. Şcoli închise din lipsă de profesori; Momente de groază într-un avion plin de români