Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 ianuarie 2022. Vilă distrusă de petrecăreţi, după Revelion; A început şcoala, după cea mai scurtă vacanţă de iarnă din istorie

Știrile zilei, 3 ianuarie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 03.01.2022, 15:56

Știrile zilei, 3 ianuarie 2022

1) Cea mai scurtă vacanţă de iarnă pentru elevi din ultimii ani s-a încheiat. La gimnaziu şi liceu s-au reluat cursurile, pentru a fi recuperate zilele libere din toamnă, când numărul infectărilor era prea mare în România.

2) Doi români erau atât de beţi încât au crezut că poliţiştii germani vor să-i vaccineze cu forţa când le-au arătat etilotestul. Aceştia rămăseseră fără benzină şi au început să împingă maşina pe o autostradă.

3) Mai mulţi tineri din Bucureşti au distrus o vilă pe care au închiriat-o de Revelion. În plus, au vândut bilete la intrare şi au organizat o adevărată petrecere underground, cu droguri, băutură şi arme. 

4) Doi adulţi şi un copil au ajuns la spital după ce prelata care acoperea terasa unui restaurant din Sinaia s-a prăbuşit peste ei. Potrivit ISU Prahova, prelata terasei a cedat sub greutatea zăpezii.

5) O fetiţă de 6 ani din Harghita a murit după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa drumul. Trupele speciale au fost chemate să îl apere pe şofer de rudele copilei, care se manifestau violent la adresa acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 ianuarie 2022. Vilă distrusă de petrecăreţi, după Revelion; A început şcoala, după cea mai scurtă vacanţă de iarnă din istorie