Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 3 ianuarie 2022. Vilă distrusă de petrecăreţi, după Revelion; A început şcoala, după cea mai scurtă vacanţă de iarnă din istorie

Știrile zilei, 3 ianuarie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 03.01.2022 , 15:56

Știrile zilei, 3 ianuarie 2022

1) Cea mai scurtă vacanţă de iarnă pentru elevi din ultimii ani s-a încheiat. La gimnaziu şi liceu s-au reluat cursurile, pentru a fi recuperate zilele libere din toamnă, când numărul infectărilor era prea mare în România.

Articolul continuă după reclamă

2) Doi români erau atât de beţi încât au crezut că poliţiştii germani vor să-i vaccineze cu forţa când le-au arătat etilotestul. Aceştia rămăseseră fără benzină şi au început să împingă maşina pe o autostradă.

3) Mai mulţi tineri din Bucureşti au distrus o vilă pe care au închiriat-o de Revelion. În plus, au vândut bilete la intrare şi au organizat o adevărată petrecere underground, cu droguri, băutură şi arme. 

4) Doi adulţi şi un copil au ajuns la spital după ce prelata care acoperea terasa unui restaurant din Sinaia s-a prăbuşit peste ei. Potrivit ISU Prahova, prelata terasei a cedat sub greutatea zăpezii.

5) O fetiţă de 6 ani din Harghita a murit după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa drumul. Trupele speciale au fost chemate să îl apere pe şofer de rudele copilei, care se manifestau violent la adresa acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Update » Știrile zilei, 3 ianuarie 2022. Vilă distrusă de petrecăreţi, după Revelion; A început şcoala, după cea mai scurtă vacanţă de iarnă din istorie