Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 iunie 2022. Peste 3 milioane de români primesc bani în plus, în luna iulie

Știrile zilei, 3 iunie 2022, prezentate de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 03.06.2022, 12:27

Oana Ormenişan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Oana Ormenişan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 3 iunie 2022

1) Guvernul a aprobat ajutorul de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei. Banii ar urma să ajungă la aproximativ 3,3 milioane de români în luna iulie, atunci când vor primi pensia.

2) Primarul din Ştefăneştii de Jos a fost trimis în judecată de DIICOT. Ionel Robert Ştefan este acuzat că a violat, alături de alţi bărbaţi, o fată de 13 ani, care a rămas însărcinată şi apoi a născut un copil.

3) Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a apărut la balconul oficial al Palatului Buckingham, în prima zi a festivităţilor care marchează Jubileul de Platină. Regina a fost aclamată de zeci de mii de persoane.

4) 24 iunie devine oficial "Ziua Iei Româneşti". Proiectul de lege a fost adoptat de plenul Camerei Deputaţilor, care este for decizional. Urmează ca șeful statului să promulge legea și apoi să fie publicată în Monitorul Oficial.

5) Preţurile producţiei industriale s-au majorat cu peste 47% în aprilie anul acesta, faţă de aprilie anul trecut. Cele mai mari creșteri au fost înregistrate la extracţia petrolului şi a gazelor naturale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 iunie 2022. Peste 3 milioane de români primesc bani în plus, în luna iulie