Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 mai 2022. Român implicat în atacurile cibernetice asupra siteurilor din România

Știrile zilei, 3 mai 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 04.05.2022, 07:38

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 3 mai 2022

1) Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au amânat din nou decizia în dosarul Colectiv, pentru 12 mai. Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare în primă instanţă.

2) Au apărut noi informaţii în ancheta accidentului în care a murit Raisa. Experţii au reuşit să determine viteza cu care circula poliţistul care a accidentat-o mortal pe o trecere de pietoni din Bucureşti: 88 de kilometri la oră.

3) Tragedie în Timişoara. O femeie de 32 de ani s-a aruncat în gol, de la etaj, împreună cu cei doi copii ai săi. Tânăra şi băieţelul de 3 ani au murit pe loc, iar fetiţa de 6 ani a murit la scurt timp după sosirea salvatorilor.

4) Un român din Marea Britanie este suspectat de implicare în recentele atacuri cibernetice asupra unor siteuri din România. Ministrul Lucian Bode a anunţat că individul este în custodia autorităţilor şi este audiat. 

5) Miniştrii Economiei din Uniunea Europeană vor să blocheze importurile de petrol din Rusia. Ar fi o lovitură cruntă pentru Kremlin care abia a evitat intrarea în incapacitate de plată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 mai 2022. Român implicat în atacurile cibernetice asupra siteurilor din România