Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 octombrie 2022. Ligia Deca a fost numită de Klaus Iohannis în fruntea Ministerului Educației

Știrile zilei, 3 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 22:01

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 3 octombrie 2022

1) Ligia Deca a fost numită de Klaus Iohannis în fruntea Ministerului Educației. Sorin Cîmpeanu a plecat din funcţie săptămâna trecută, în urma scandalui de plagiat în care este implicat.

2) Astăzi au avut loc percheziţii în Timişoara, la o subsidiară a ruşilor de la Gazprom. Procurorii au suspiciuni de spionaj cu privire la zăcămintele de ţiţei din România.

3) Un zbor Wizz Air a fost anulat pe Aeroportul din Iaşi, după ce o adolescentă şi-a aprins o ţigară electronică. Tânăra a fost dată jos din avion după ce a refuzat să o stingă şi i-a înjurat pe însoţitorii de bord.

4) Pensiile vor creşte anul viitor cu cel mult 11%, anunţă premierul Nicolae Ciucă. Guvernul ia în calcul şi majorarea salariului minim la 3.000 de lei, dacă bugetul o va permite.

5) Premiul Nobel pentru Medicină a fost câştigat de un paleogenetician suedez. Cercetătorul de 67 de ani a fost recompensat pentru "descoperirile sale privind genomul hominizilor dispăruţi şi evoluţia umană".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 octombrie 2022. Ligia Deca a fost numită de Klaus Iohannis în fruntea Ministerului Educației