Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 iunie 2021. Hacker român, arestat în Columbia; Miliardarul Elon Musk s-a mutat cu chirie

Știrile zilei, 30 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.06.2021, 21:17

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 30 iunie 2021

1) Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat legea privind alăptarea în spaţiile publice. Cei care discriminează mamele riscă amenzi cuprinse între 100 şi 2.000 de lei.

2) Un hacker român aflat în spatele unuia dintre cei mai periculoşi viruşi creaţi în istoria informaticii a fost arestat în Columbia. Mihai Ionuţ Păunescu zis şi "Virus" a fost reţinut pe aeroportul din Bogota.

3) Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat 50 de cetăţeni de origine afro-asiatică care încercau să treacă ilegal frontiera. Aceştia erau ascunşi în remorca frigorifică a unui autocamion ce transporta oase de cai în Italia.

4) Înalt preasfinţitul Teodosie se declară împotriva educaţiei sexuale în şcoli. Arhiepiscopul Tomisului afirmă că nu putem să le dăm copiilor cuţitul să se joace cu el, pentru că se vor răni.

5) Elon Musk, al doilea cel mai bogat om din lume, şi-a vândut proprietăţile. Fondatorul Tesla şi Space X locuieşte acum cu chirie, într-o casă în valoare de 50.000 de dolari, în Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 iunie 2021. Hacker român, arestat în Columbia; Miliardarul Elon Musk s-a mutat cu chirie