Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 martie 2021. Klaus Iohannis critică o decizie definitivă a instanţei; Paşi pentru aprobarea vaccinului rus Sputnik-V

Știrile zilei, 4 martie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.03.2021, 20:23

Ştirile zilei, 4 martie 2021, prezentate de Rosse Stan
Ştirile zilei, 4 martie 2021, prezentate de Rosse Stan
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 4 martie 2021

1) Klaus Iohannis i-a cerut ministrului Justiţiei, Stelian Ion, să explice public şi de urgenţă cum s-a ajuns în situaţia ca dosarul protestelor din 10 august să fie clasat.

2) Medicul-erou Cătălin Denciu, care a ars în incendiul de la secţia ATI a spitalului din Piatra Neamţ încercând să salveze pacienţii, a făcut primele declaraţii după tragedie.

3) Ministrul de Interne, Lucian Bode, a confirmat că urmele de pe corpul uneia dintre victimele de la Oneşti provin de la muniţia neletală folosită în operaţiune.

4) Agenţia Europeană a Medicamentului a început evaluarea vaccinului rus Sputnik V. Ruşii sunt pregătiţi să livreze 50 de milioane de doze.

5) O reţea de vaccinuri contrafăcute a fost anihilată de poliţiştii din China şi Africa de Sud. Zeci de persoane au fost arestate şi mii de doze confiscate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 martie 2021. Klaus Iohannis critică o decizie definitivă a instanţei; Paşi pentru aprobarea vaccinului rus Sputnik-V