Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 martie 2022. Românii se înghesuie să cumpere euro şi îşi retrag economiile de la bănci

Știrile zilei, 4 martie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 04.03.2022, 16:50

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 4 martie 2022

1) Europenii au dat năvală în farmacii şi cumpără produse cu iod pentru a se apăra de un posibil atac nuclear. Ministerul Sănătăţii din România atrage atenţia că acest medicament nu trebuie utilizat preventiv.

2) Republica Moldova a semnat cererea de aderare la Uniunea Europeană, la mai bine de 30 de ani de la declararea independenţei faţă de URSS. România a anunţat că susţine călduros demersul moldovenilor.

3) Copiii şi adolescenţii ucraineni se pot înscrie la şcoală, în România. Ministerul Educaţiei a dat un ordin cu această facilitate pentru refugiaţi. Sorin Cîmpeanu spune că procesul educativ al elevilor români nu este afectat.

4) De teamă că războiul ar putea să depăşească graniţele Ucrainei, românii se înghesuie să cumpere euro şi îşi retrag economiile de la bănci. Experţii BNR ne îndeamnă să luăm decizii raţionale şi nu emoţionale.

5) Yuval Noah Harari, unul dintre cei mai bine vânduţi scriitori ai deceniului, a explicat pentru Observator de ce crede că Putin a pierdut deja războiul din Ucraina. Istoricul a transmis şi un mesaj pentru români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 martie 2022. Românii se înghesuie să cumpere euro şi îşi retrag economiile de la bănci