Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 august 2021. Starea de alertă se prelungește; temperaturi record și incendii devastatoare în Grecia

Știrile zilei, 5 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.08.2021, 01:28

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 5 august 2021

1) Un motociclist în vârstă de 50 de ani l-a împins spre moarte pe un tânăr de 39 de ani care circula cu trotineta, în Bucureşti. Agresorul s-a enervat pe victimă în trafic şi a lovit-o cu casca în cap, moment în care aceasta s-a dezechilibrat şi a ajuns pe contrasens, fiind lovită mortal de un autoturism.

2) Guvernul a aprobat astăzi prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Premierul a precizat că nu a fost modificată nicio măsură deja luată în hotărârea anterioară.

3) Grecia se confruntă cu temperaturi record şi incendii devastatoare, în plin sezon turistic. Flăcările s-au apropiat de capitala Atena, iar zeci de persoane au fost evacuate în ultimele ore.

4) Tensiuni între partidele din coalţia de guvernare, după rectificarea bugetară. Liderii USR PLUS sunt nemulţumiţi de sumele primite pentru ministerele lor şi îl cheamă la discuţii pe Florin Cîţu.

5) Rihanna a fost desemnată de revista Forbes cea mai bogată cântăreaţă din lume. Averea artistei a fost evaluată la aproape două miliarde de dolari, însă mare parte ar proveni din linia ei de cosmetice, nu din muzică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 august 2021. Starea de alertă se prelungește; temperaturi record și incendii devastatoare în Grecia