Antena Meniu Search
x

Video Animaţie grafică: Cum s-a petrecut accidentul din Bucureşti, după o şicanare în trafic: Un gest necugetat care a ucis un om

Şicanele în trafic s-au dovedit fatale pentru un bărbat care mergea pe o trotinetă electrică în Bucureşti. După un conflict la un semafor, un motociclist a aruncat cu o cască de protecţie în cel de pe trotinetă.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 05.08.2021, 19:57

Vezi și

Omul s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa unei maşini care venea din sens opus. Deşi medicii au ajuns imediat la locul accidentului, barbatul a murit o oră mai târziu, la spital. Vă avertizez că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Bucureşti, şoseaua Vitan-Bârzeşti. Ora 18 şi 30 de minute. Camera de bord a unei maşini surprinde momentul în care un bărbat pe o trotinetă electrică intră pe contrasens şi este lovit în plin. Accidentul s-a întâmplat la câteva zeci de metri de o unitate de pompieri, aşa că primele ajutoare au sosit rapid.

Andre Rotaru, reporter Observator: "Salvatorii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 39 de ani inconştient şi cu răni grave la cap. L-au transportat imediat la spital însă victima nu a supravieţuit".

Florin Bica, purtător de cuvânt spitalul Bagdasar-Arseni: "Făcuse un stop cardio-respirator la locul accidentului, cu leziuni grave la nivelul capului. A decedat în pofida tuturor eforturilor depuse de colegii mei. A făcut mai multe stopuri. A fost resuscitat de fiecare dată"

Pe acelaşi subiect

În imagini se vede şi cum în urma victimei aleargă un alt bărbat, pe care şoferul maşinii reuşeşte să îl evite, la milimetru. Este un motociclist de 52 de ani din Bucureşti, care acum este acuzat de omor. Totul a început după ce bărbatul de pe trotineta electrică l-ar fi şicanat în trafic pe motociclist şi chiar l-ar fi lovit din spate cu câteva minute înainte de accident. După ce s-au certat şi s-au ameninţat, bărbatul de pe trotinetă a fugit iar motociclistul l-a urmărit până în apropiere de Institutul Naţional de Medicină Legală. Acolo l-a aşteptat, iar în momentul în care victima a ajuns, motociclistul îl loveşte cu casca. Bărbatul cade fix sub roţile unei maşini. 

Avocatul motociclistului: "Din nefericire, într-un gest nejustificat, văzând că se aproprie cu viteză către el a aruncat cu acea cască într-adevăr. Un gest nejustificat, un gest care a avut într-adevăr ca rezultat decesul acestei persoane". 

Motociclistul era membru în Black Tulip, un club de motociclism din Bucureşti. 

Preşedintele Black Tulip: "Nu e un om agresiv, nu... Îl ştiu personal şi tot timpul a fost un om săritor, a participat la evenimente de caritate. Din câte am înţeles acel băiat cu trotineta a şicanat pe toată lumea în trafic, mergea haotic"

Poliţiştii au stabilit că motociclistul nu consumase băuturi alcoolice sau substanţe interzise seara trecută. După accident, a fost dus la audieri, unde a dat ore bune explicaţii în faţa anchetatorilor.

Andre Rotaru, reporter Observator: "Noaptea trecută, după ce audierile s-au terminat, poliţiştii l-au reţinut pe motociclist pentru 24 de ore. El este cercetat acum pentru omor".

Astăzi, magistraţii au hotărât ca motociclistul să rămână în arest pentru următoarele 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Animaţie grafică: Cum s-a petrecut accidentul din Bucureşti, după o şicanare în trafic: Un gest necugetat care a ucis un om