Video

Știrile zilei, 6 iulie 2021. Bulgaria, un nou pas spre moneda euro; A murit tânăra accidentată în staţia de autobuz la Baia Mare

De Rosse Stan.
Publicat: 06.07.2021, 17:02.
Actualizat: 06.07.2021, 17:06

Știrile zilei, 6 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei

Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 6 iulie 2021

1) În timp ce românii dau vina pe întârzieri din cauza pandemiei, bulgarii au mai făcut un pas spre adoptarea monedei euro. Planul care prevede toţi paşii de urmat a fost pus în dezbatere publică.

2) Denisa, tânăra accidentată de un şofer cu BMW în staţia de autobuz la Baia Mare, a murit în spital. Femeia îşi pierduse un picior în urma impactului devastator, în timp ce soţul ei a suferit mai multe traumatisme.

3) Serviciul de Ambulanță Galați a deschis o anchetă, după ce o angajată care a preluat un apel prin 112 a fost acuzată că a răspuns necuviincios unei femei care a sunat pentru a anunța dispariția unei fete de 16 ani.

4) Mii de persoane au fost injectate cu apă cu sare, în India, după ce au căzut pradă unei înşelătorii cu vaccinuri false. Autoritățile au arestat câțiva medici şi angajați pentru implicarea lor în fraudă.

5) Cel puţin 150 de persoane au fost ucise în peste 400 de atacuri armate din Statele Unite ale Americii. Valul de violenţe a avut loc în weekendul în care ţara a sărbătorit Ziua Independenţei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.