Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 octombrie 2021. Panica declanşată de căderea Facebook a avut efecte neaşteptate în România

Știrile zilei, 6 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.10.2021, 14:40

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 6 octombrie 2021

1) Klaus Iohannis a anunţat că va convoca primele consultări pentru desemnarea unui nou premier abia săptămâna viitoare. Preşedintele României a condamnat politicienii că au provocat o nouă criză prin demiterea guvernului Cîţu.

2) Panica declanşată de căderea Facebook a avut efecte neaşteptate în România. Un bărbat din Reşiţa a sunat la 112 pentru că nu putea vorbi cu soţia, iar alţii au plătit facturile telefonice în avans sau şi-au restartat telefoanele.

3) Pelerinajul la Sfânta Parascheva se va desfăşura în acest an fără interdicţii legate de buletin şi fără certificat covid. Primăria Iaşi a anunţat totuşi interdicţia de a intra în oraş pentru cei care vin din zonele cu incidenţă mare.

4) Procurorul general al Republicii Moldova a fost reţinut pentru 72 de ore pentru abuz de serviciu, exces de putere şi declaraţii mincinoase. Alexandr Stoianoglo a fost ridicaţi de mascaţi chiar din biroul său.

5) Ministerul Sănătăţii din Singapore a anunţat un record de infectări cu coronavirus, aproape 3.500 de cazuri. Infecţiile vin pe fondul relaxării restricţiilor, însă în condiţiile în care 83% dintre locuitori sunt vaccinaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 octombrie 2021. Panica declanşată de căderea Facebook a avut efecte neaşteptate în România