Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 decembrie 2021. Statistici alarmante în România, privind pedepsirea copiilor de către părinţi

Știrile zilei, 7 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 07.12.2021, 12:22

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 7 decembrie 2021

1) Statele Unite ale Americii au anunțat că vor boicota diplomatic Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing. SUA nu vor trimite oficiali în China, în semn de protest față de abuzurile în domeniul drepturilor omului.

2) Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat noi reguli de aplicare a măsurii carantinei pentru persoanele care sosesc în România. Restricţiile sunt valabile începând din 10 decembrie până pe 8 ianuarie 2022.

3) Diana Șoșoacă a făcut circ în Parlament, la şedinţa de aniversare a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei. Senatoarea a venit îmbrăcată în port popular, cu basma pe cap și o botniță la gură.

4) Un chinez a rămas blocat cu un bolid de 70.000 de euro pe un drum de munte în România, între Cluj și Bihor. După ce l-au salvat, poliţiştii au descoperit că maşina de lux era furată din Germania.

5) Un studiu realizat de Organizația Salvați Copiii România arată că abuzul asupra minorilor este tot mai des în țara noastră. Aproape unul din doi copii este lovit în familie, iar 18% dintre ei se culcă flămânzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 decembrie 2021. Statistici alarmante în România, privind pedepsirea copiilor de către părinţi