Antena Meniu Search
x

Video Diana Şoşoacă, în port popular, cu basma pe cap şi botniţă la gură. Culisele circului din Parlament, fix de Ziua Constituţiei

A fost circ, astăzi în Parlament, la şedinţa de aniversare a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei. Senatorul Diana Şoşoacă a considerat că e momentul potrivit să vină cu botniţă în plen. Şi fostii ei colegi de partid de la AUR au ţinut să facă spectacol în Parlament şi au venit cu nuieluşe, cadou de Moş Nicolae pentru liderii de la Putere.

de Larisa Bernaschi

la 06.12.2021, 19:59

Vezi și

"Trăiască România liberă! Jos botnița!", a spus Diana Şoşoacă. Îmbrăcată în port popular, aranjată ca de sărbătoare, cu basma pe cap şi botniţă la gură. Aşa s-a prezentat în Parlament astăzi Diana Şoşoacă.  "I-am cerut Sfântului Nicolae să îmi dea un cadou. Asta mi-a lăsat", a mai spus senatoarea Şoşoacă.

Circ a fost şi pe holul Parlamentului

Azi, senatorii şi deputaţii ar fi trebuit să ţină o şedinţă solemnă pentru a marca 30 de ani de la adoptarea Constituţiei. Urletele nervoase ale Dianei Şoşoacă şi recuzita de spectacol au dus dezbaterea în derizoriu. "Este o botniță prin care Constituția, drepturile fundamentale au fost anulate de Parlament, președinte şi Guvern", a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă nu a părut incomodată de botniţă, deşi refuză mereu să poarte masca de protecţie, indiferent de cât de multe ori este apostrofată. Circ a fost şi pe holul Parlamentului. De data asta, regizorii au fost cei de la AUR. Au venit pregătiţi cu cizme din cauciuc şi nuieluşe pentru liderii politici care au fost, în opinia lor, obraznici. Aniversarea Constituţiei în Parlament nu s-a remarcat doar prin circ, ci şi prin absenţa preşedintelui. Deşi invitat, Klaus Iohannis a spus pas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Diana Şoşoacă, în port popular, cu basma pe cap şi botniţă la gură. Culisele circului din Parlament, fix de Ziua Constituţiei