Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 septembrie 2021. Consul român, rănit în Afganistan în timp ce ajuta localnicii să părăsească ţara; Pele are cancer la colon

Știrile zilei, 7 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 07.09.2021, 12:31

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 7 septembrie 2021

1) Miniștrii USR PLUS și-au anunțat demisiile, pe fondul crizei politice din coaliția de guvernare. Decizia acestora a fost luată după ce depunerea moțiunii de cenzură a fost blocată pentru a treia oară.

2) Unul dintre consulii României a fost atins de un proiectil al talibanilor, pe aeroportul din Kabul. Acesta ajuta un grup de afgani să părăsească țara și a fost salvat de vesta antiglonț.

3) Prețul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, în urma loviturii de stat din Guineea. Statul african este al doilea producător mondial de bauxită, materie primă pentru aluminiu.

4) Legendarul fotbalist Pele a anunțat că are cancer la colon. Brazilianul a fost supus unei intervenții chirurgicale și le-a transmis fanilor că înfruntă și acest meci cu zâmbetul pe buze și optimism.

5) Actorul francez Jean-Paul Belmondo a încetat din viaţă, la vârsta de 88 de ani. Acesta a fost o stea a Noului Val din anii 60 și o adevărată legendă a cinematografiei timp de mai multe decenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 septembrie 2021. Consul român, rănit în Afganistan în timp ce ajuta localnicii să părăsească ţara; Pele are cancer la colon