Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 8 august 2022. Zi neagră pe litoralul românesc

Știrile zilei, 8 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 08.08.2022, 19:58

Olivia Păunescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Olivia Păunescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 8 august 2022

1) Rușii și ucrainenii se acuză reciproc de bombardarea celei mai mari centrale nucleare din Ucraina. În acest context, Alexandru Rafila îndeamnă românii de până în 40 de ani să ridice prescripţia pentru pastilele de iod.

2) Diana Şoşoacă a fost dată drept exemplu negativ de şeful ANAF, care a anunţat neregulile constatate de inspectori. Deputatul are datorii la bugetul de stat şi a fost executată silit, dar a contestat măsura.

3) Doi turişti şi un salvamar au murit în Marea Neagră, iar alte zeci de persoane au fost salvate de la înec. Salvatorii atenţionează că şi în zilele următoare vom avea parte de valuri mari şi curenţi marini foarte puternici. 

4) Salariile bugetarilor ar putea creşte din acestă lună cu până la 50%. Guvernul a aprobat un proiect de Ordonanţă de Urgenţă, care urmează să intre în vigoare în perioada următoare. 

5) Peste 360.000 de persoane s-au bucurat de muzică la UNTOLD în cele patru zile de festival. N-au lipsit însă evenimentele neplăcute. Aproape 150 de tineri au fost prinşi cu droguri şi amendaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 8 august 2022. Zi neagră pe litoralul românesc