Antena Meniu Search
x

A fost cel mai călduros Crăciun din istorie, cu 21°C în sudul ţării. În loc să facă oameni de zăpadă, turiştii au făcut baie în mare. Cum va fi vremea de Revelion

Crăciunul a adus temperaturi record în sudul ţării. În loc de zăpadă am avut şi 21 de grade, cu mai bine de 15 grade peste normalul perioadei. Soarele i-a scos pe oameni în parcuri sau la terasele deschise. Ba chiar unii mai curajoşi au făcut baie în mare. 

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 19:17

Vezi și

Salim şi-a petrecut prima zi de Crăciun în valuri. A avut şi un brad împodobit, chiar pe plajă. "Anul ăsta n-am găsit decât la mare bilete, la all inclusive. Inclusiv marea, gratuită pentru toată lumea".

Turişti: Chiar mă simt bine după o baie în mare. Răcoritor, revigorant. Vă aştept pe toţi, cei care sunteţi şi cu puţin gram de nebunie în voi. Veniţi în apă.

Vremea frumoasă i-a scos pe bucureşteni din case

N-au venit în apă, dar au ieşit la plimbare.

Pe acelaşi subiect

Andreea Filip, reporter Observator: La orele prânzului, faleza Cazinoului din Constanţa a devenit locul preferat pentru o plimbare, atât pentru constănţeni, cât şi pentru turiştii care se află în această perioadă pe litoral. Toţi s-au bucurat de valorile generoase din termometre, duble faţă de normalul perioadei.

Şi în Capitală parcurile au fost pline.

Tânără: Vremea este superbă. Eu stau în Irlanda şi sunt foarte fericită când pot să văd un pic de soare. Şi, deşi îmi place zăpada, prefer căldura.

Tineri: E soare, e frumos, am venit din Olanda. Acolo nu e soare. Aici e soare.

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Vremea este bună inclusiv pentru a sta la terasă. Iar terasele deschise sunt pline de oameni. La cafeneaua din spatele meu sunt foarte multe persoane care au venit să savureze o cafea sau să se bucure de decorul de sărbătoare.

Cum va fi vremea de Revelion

17 grade a fost maxima în Bucureşti. Dar n-a fost aici cel mai cald. În sudul ţării s-au înregistrat 21 de grade, iar la mare 18 grade. Soarele nu va pleca prea curând.

Alina Şerban, meteorolog: Ne aşteptăm ca la final de an să avem tot vreme mai caldă decât avem în mod normal la această dată, cu minimele în 31 spre 1 preponderent pozitive. De revelion, la fel, estimările sunt că am avea precipitaţii, în mod deosebit în formă lichidă, dar destul de puţine.

Aşa că vom încheia anul cu vreme de primăvară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Vremea » A fost cel mai călduros Crăciun din istorie, cu 21°C în sudul ţării. În loc să facă oameni de zăpadă, turiştii au făcut baie în mare. Cum va fi vremea de Revelion