Antena Meniu Search
x

Aproape jumătate de ţară a intrat sub avertizare cod galben de vreme severă. Vânt puternic în mai multe regiuni, ninsori şi viscol la munte

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări de vreme severă. Astfel, de la ora 10.00, a intrat în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei, iar la munte viscol, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m. 

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 13:36

Vezi și

În intervalul 25 ianuarie, ora 10 – 25 ianuarie, ora 22, vor fi intensificări ale vântului în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei; viscol la munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m. 

În județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu și Brașov, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h. 

La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90...110 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă. Potrivit ANM, intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 40…50 km/h.

Pe acelaşi subiect

Ninsori şi viscol la munte

Interval de valabilitate: 25 ianuarie, ora 22 – 26 ianuarie, ora 22

În Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei și sud-vestul Olteniei, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90...110 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă. 

Temperaturile maxime ating 9 grade în Capitală

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat în Capitală, potrviit ANM. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -1...1 grad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » Aproape jumătate de ţară a intrat sub avertizare cod galben de vreme severă. Vânt puternic în mai multe regiuni, ninsori şi viscol la munte