Antena Meniu Search
x

Video Bucureștiul, un oraș inundat după după ploile din ultimele zile. Canalele au refulat, haos în trafic și pe străzi

Capitala a fost un oraş inundat seara trecută. A plouat într-o oră cât pentru jumătate de lună, iar canalizările nu au mai făcut faţă. Pentru şoferi a fost un coşmar, deşi din loc în loc au apărut indivizi decişi să-i distreze: unul a înotat în lacul de pe stradă, altul a făcut duş cu şampon în mijlocul intersecţiei. 

de Redactia Observator

la 19.06.2021, 19:37

Vezi și

Calea Văcăreşti din Capitală după o ploaie torenţială de vară. Cât vezi cu ochii apă. Nu mai ştii unde e drum şi unde e linia de tramvai. A plouat atât de mult într-un timp atât de scurt, încât canalele au refulat cu putere, ca nişte arteziene, spre disperarea şoferilor. Străzile s-au aglomerat până peste poate. Şi centura Bucureştiului a fost o mare întindere de apă. 

În Sectorul 4 al Capitalei, un copac a fost doborât de vreme şi a căzut pe o maşină parcată. Ploaia torenţială a măturat tot oraşul. Nicio umbrelă nu ar fi făcut faţă perdelei de apă, aşa că staţiile de autobuz s-au golit instantaneu de călători. Locuiorii unui bloc nou din Bragadiru s au trezit cu apa din canalizare în casă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În unele locuinţe, apa a ajuns până la nivelul prizelor, iar mobila a început să plutească.

Pe acelaşi subiect

Adina Paraschivescu, proprietară: Totul a fost nou. nou-nouţ, mobilă, electrocasnice, totul a fost nou. am băgat 10.000 de euro în apartament. 

Va ploua până luni în București

Simona Căpşună, meteorolog: Capitala se află de ieri dimineaţă sub cod galben de ploi puternice, iar aseară, pentru o oră a fost vizată chiar de un cod portocaliu. Au căzut cantităţi mari de apă în scurt timp, cât pentru o jumătate de lună. Codul galben ramane peste Bucureşti până la ora 23, dar ploile vor continua, cu pauze desigur, până luni inclusiv.

Chiar şi aşa, nu s a atins recordul de anul trecut, când în Bucureşti pe 21 iunie au căzut 85 de litri pe metrul pătrat. Unii s-au bucurat de apa caldă care vine din cer. Un bărbat s-a spălat în plină stradă, iar un alt individ a înotat pe şoseaua inundată şi a reuşit să i facă să râdă şi pe cei mai nervoşi şoferi. Şi anul trecut în această perioadă a plouat puternic, iar pe 21 iunie, la staţia meteo Bucureşti-Băneasa, s-a înregistrat o cantitate record de 85 de litri/mp în 24 de ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Bucureștiul, un oraș inundat după după ploile din ultimele zile. Canalele au refulat, haos în trafic și pe străzi