Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cea mai friguroasă dimineață din ultimii 60 de ani. Șase stații meteo din România au înregistrat temperaturi record

Am avut parte de cea mai friguroasă dimineață de la începutului acestui anotimp și până în prezent. Cel mai răcoare a fost în Transilvania, Maramureș, Moldova și în zonele montane. Temperaturile au scăzut până la -6,5 grade celsius în județul Vâlcea la Obârșia Lotrului.

de Oscar Stanciu

la 21.10.2022, 12:58

Frigul a fost resimțit și în depresiunile din estul Transilvaniei, aici mercurul în termometre a coborât până spre -6,4 grade Celsius la Întorsura Buzăului din județul Covasna și -6,3 grade Celsius la Miercurea Ciuc, județul Harghita. Pentru 6 stații meteo a fost cea mai friguroasă dimineață de 21 octombrie din ultimii 60 de ani, unde fost înregistrate recorduri termice:

  • Batoș, județul Mureș
  • Obârșia Lotrului, județul Vâlcea 
  • Orașul Vaslui
  • Negrești, județul Vaslui 
  • Sfântu Gheorghe-Deltă, județul Tulcea 
  • Stânca Ștefănești, județul Botoșani

Cele mai ridicate valori termice au fost atinse în Dealurile de Vest la Șiria în județul Arad, unde temperatura a ajuns la 7 grade Celsius.

Temperaturi de vară la sfârșit de octombrie

De mâine însă vremea va intra într-un proces de încălzire, spun meteorologii. În acest weekend vom avea parte de soare, vreme frumoasă şi temperaturi maxime de până la 24 de grade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Cea mai friguroasă dimineață din ultimii 60 de ani. Șase stații meteo din România au înregistrat temperaturi record