Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Cod Galben de caniculă în România, duminică și luni. Zonele în care vor fi până la 38 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod Galben de caniculă, valabilă duminică și luni pentru sudul Crișanei, Banat, Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei.

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 09:56

Duminică și luni, în sudul Crișanei, Banat, Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei va fi caniculă și disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime vor fi de 35...37 de grade, mai ridicate luni, izolat până spre 38 de grade. Nopțile vor fi tropicale, cu valori termice în jurul a 20 de grade. Valul de căldură va persista în sud-vest și sud și în zilele următoare, a transmis ANM.

cod galben

Cod Galben de caniculă în România, duminică și luni. Zonele în care vor fi până la 38 de grade Celsius

ANM

Articolul continuă după reclamă

Prognoză specială pentru București

Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic ridicat și indice temperatură umezeală (ITU) ce va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Temperatura maximă de duminică se va situa în jurul a 35 de grade, iar luni se vor înregistra 36...37 de grade. Temperaturile minime vor fi de 18...20 de grade. Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab și moderat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Vremea » Cod Galben de caniculă în România, duminică și luni. Zonele în care vor fi până la 38 de grade Celsius